Individuele fly-in safari en lodge safari reizen naar Botswana

Een individuele safari reis naar Botswana wordt op maat samengesteld en kan op verschillende manieren worden ingevuld. Met een individuele rondreis reist u alleen, met z'n tweeën of met meerdere personen uit bijvoorbeeld uw gezin, vrienden, families. De individuele maatwerkreis stellen we op basis van uw wensen samen. In onderstaand overzicht ziet u voorbeelden van individuele reizen naar Botswana met verblijf in lodges. Het vervoer tussen de lodges vindt plaats via de weg of met kleine vliegtuigjes (fly in safari). Spreekt een individuele luxe kampeersafari u aan? Klik dan hier.

Vanzelfsprekend zijn de onderstaande reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat.

BETAALBARE LODGE SAFARI   KHWAI/MOREMI, OKAVANGO DELTA

 Deze betaalbare lodge safari is een individuele reis met verblijf in comfortabele lodges. Tijdens game drives, wandelsafari's en mokorotochten spot u veel wilde dieren. De vlucht tussen de lodges biedt schitterend overzicht.

 

Reisduur: 8 dagen
Vanaf: € 1.900,- p.p.

LUXE SAFARI REIS                   VICTORIA FALLS, CHOBE, SAVUTI, MOREMI, OKAVANGO DELTA  
      

 Individuele safari door Botswana met verblijf in luxe en stijlvolle lodges. Safari activiteiten onder leiding van deskundige gidsen. Transfers vinden plaats in kleine vliegtuigjes. U bezoekt de mooiste wildgebieden en verblijft in kleinschalige lodges, weg van de drukke toeristische locaties. Geniet van de rust en exclusiviteit


Reisduur: 11 dagen
Vanaf: € 5.250,- p.p.

AANTREKKELIJKE LODGE SAFARI   OKAVANGO DELTA, MOREMI, SAVUTI, CHOBE, VIC FALLS
          

 Lodge safari langs de highlights van Botswana. Individuele reis verblijf in comfortabele lodges. Veel afwisselende safari activiteiten: mokoro's, motorboottochten, game drives overdag en 's avonds en bush walks. Reis naar de mooiste wildgebieden.Reisduur: 12 dagen
Vanaf: € 3.295,- p.p.

LODGE SAFARI                 VICTORIA FALLS, CHOBE, MOREMI, OKAVANGO, MAKGADIKGADI

 Lodge safari met verblijf in luxe lodges. Deze individuele reis is afwisselend met veel wilde dieren spotten tijdens safari's en mokorotochten. De reis  heeft ook natuur- en cultuurelementen.

 

Reisduur: 11 dagen
Vanaf: € 3.900,- p.p.

 **SPECIAL**    AANTREKKELIJKE PRIJS LUXE LODGES EN TENTED CAMPS IN GROENE SEIZOEN

Lagoon Camp, Linyanti, Botswana December-maart is het groene seizoen. De natuur is mooi groen, er worden veel jonge dieren geboren en Nxai Pan en de Kalahari zijn op z'n mooist. En... de prijs is aanzienlijk lager dan in het hoogseizoen. Deze special (15 november tm 31 maart) biedt diverse luxe camps aan tegen aantrekkelijk prijs. De deelnemende camps zijn vrij te combineren.


Reisduur: variabel, minimum 3 nachten
€ 385,- per persoon per nacht

 AVONTUURLIJKE SAFARI        BOTSWANA EN ZIMBABWE

Tijdens deze individuele, avontuurlijke safari verblijft u in lodges en kampeert u op oevers van de Zambezi rivier. U overnacht op zoutpannen, maakt game drives in Moremi, bush walks en mokorotochten in Khwai, vaart in een kano over de Zambezi rivier en bezoekt de Victoria Falls. Een reis met uitsluitend hoogtepunten!Reisduur: 11 dagen
Vanaf: € 2.600  p.p.

EXCLUSIEVE FLY-IN SAFARI  MOREMI, OKAVANGO DELTA, SAVUTE CHANNEL

 Een zeer luxe fly-in safari, waarbij u met kleine vliegtuigjes naar lodges midden in de natuurparken wordt gevlogen. Deze individuele fly-in safari kan uitstekend als reis vanuit Nederland worden geboekt, maar is ook goed te combineren bijvoorbeeld met een rondreis door Zuid Afrika. 

 

Reisduur: 8 dagen
Vanaf: € 4.775,- p.p.

SAFARI REIS IN LODGES EN CAMP     BOTSWANA EN ZIMBABWE

Deze safari reis begint en eindigt bij Victoria Falls in Zimbabwe.Behalve de indrukwekkende watervallen bezoekt u Chobe National Park in Botswana en Hwange National Park in Zimbabwe. Beide parken staan bekend om de grote hoeveelheid en verscheidenheid aan wildlife.Reisduur: 8 dagen
Vanaf: € 1.750  p.p.

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR