Botswana self drive

Een self drive safari reis naar Botswana vraagt om een gedegen voorbereiding. Slechts een beperkt aantal wegen in Botswana zijn geasfalteerd, de overige wegen zijn dirt roads of sand tracks. River crossings, modder en mul diep zand komt in in sommige delen van Botswana regelmatig tegen. In deze gebieden is een 4WD auto én gedegen ervaring als 4WD chauffeur is een must.

Maar ook als u deze 4WD rij-ervaring niet heeft, is een self drive door Botswana mogelijk. Vaak combineren we deze self drive met buurlanden Namibië of Zuid Afrika, al was het alleen al vanwege de veel goedkopere en beter verzekerde huurauto. Er zijn routes die u goed zelf kunt rijden. Wilt u naar gebieden die u zonder 4x4 rij-ervaring niet kunt bereiken, dan regelen we een transfer voor u (via de weg of met een klein vliegtuigje). Er zijn vele mogelijkheden qua routes maar ook qua verblijf (bijvoorbeeld lodges, campsites of een combinatie) Laat u zich inspireren door onderstaande voorbeeldreizen en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

 SELF DRIVE BOTSWANA, CAPRIVI, ZUID AFRIKA      

 Deze self drive begint en eindigt in Johannesburg. De nadruk ligt op Botswana met highlights Khama Rhino Sanctuary, Makgadikgadi Pans, Chobe, Caprivi, Okavango Delta en Tuli Game Reserve.

Reisduur: 23 dagen
Vanaf: € 2.800 p.p.

SELF DRIVE NAMIBIE EN BOTSWANA    WATERBERG, ETOSHA, CAPRIVI, CHOBE, VICTORIA FALLS

 Een self drive door Namibië en Botswana, eindigend bij de Victoria Falls in Zimbabwe. De reis is een combinatie van wildlife, natuur en cultuur.Reisduur: 19 dagen
Prijsindicatie: € 2.100 - € 2.600 p.p.

 ZUID AFRIKA EN BOTSWANA, MAAR DAN ANDERS

 Een self drive door het noorden van Zuid Afrika en het zuiden van Botswana. Tijdens deze individuele rondreis staan wilde dieren, cultuur en oude beschaving centraal. U maakt safari's om de Big Five te spotten, leert over een eeuwenoude beschaving en ontmoet lokale kunstenaars.Reisduur: 19 dagen
Prijsindicatie: € 1.900 - € 2.400 p.p.

 LUXE SELF DRIVE DOOR NAMIBIE EN BOTSWANA

 Een luxe self drive met highlights als Erindi en Etosha. Zeer bijzonder is dat u de Kwando rivier oversteekt en in het afgelegen Linyanti in Botswana verblijft. Wat te denken van overnachtingen op een houseboat over de Chobe rivier. Combineer de vrijheid van self drive met excellente lodges en deskundige rangers!

Reisduur: 19 dagen
Prijsindicatie: € 4.700 - € 5.900 p.p.

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR