BOTSWANA

NAMIBIË

ZIMBABWE

ZUID AFRIKA

Huwelijksreis naar Zuid Afrika, Botswana, Namibië, Zimbabwe

Een huwelijksreis is een speciale reis en voor velen de mooiste vakantie van hun leven. Zuidelijk Afrika bezit alle ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksreis. Zuid Afrika wordt ook wel de wereld in één land genoemd. Safari's, prachtige natuur, uitgestrekte stranden, woestijn, bloemenpracht, cultuur, Zuid Afrika heeft het allemaal. Namibië staat vooral bekend om de rode duinen, maar biedt ook wildlife, een van de grootste canyons ter wereld en authentieke ontmoetingen met de lokale bevolking. Botswana is een van de mooiste en avontuurlijkste safarilanden van Afrika, waar u de Afrikaanse bush verblijft. En wat dacht u van een afsluiting van de huwelijksreis bij de spectaculaire Victoria Watervallen? Wij adviseren dan de watervallen vanuit Zimbabwe te bekijken. Maar ook de rest van Zimbabwe leent zich uitstekend voor een huwelijksreis.

Een huwelijksreis organiseren kost veel tijd en uitzoekwerk in een periode die toch al erg druk is. Daarom helpen we graag bij het samenstellen van uw huwelijksreis, helemaal afgestemd op uw reiswensen.

Zuidelijk Afrika is groot en de mogelijkheden voor een bijzondere huwelijksreis zijn enorm. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een fly drive met huurauto, camper of 4WD. Een manier om wildlife van erg dichtbij te ervaren is een kampeersafari. En met een fly-in safari bereikt u lodges die zich midden in de natuur bevinden, op prachtige locaties. U merkt het: de mogelijkheden en combinaties zijn onbeperkt, de keuze is aan u!

Nu is keuzes maken niet altijd eenvoudig. Daarom adviseren wij u graag. U kunt rekenen op onze expertise, ervaring en passie voor reizen en Zuidelijk Afrika. Om u een aantal handvatten te bieden tijdens uw voorbereiding hebben wij diverse voorbeeldreizen samengesteld. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden met u door te nemen.

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR