Kampeersafari Botswana
Eind vorig jaar hebben we een kampeersafari door Botswana gemaakt. In een kleine, internationale groep hebben we genoten van de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe. De safari eindigde bij de Victoria Watervallen in Zambia.
Wat een prachtige reis, met campsites in de bush die niet omheind zijn. De reis staat garant voor veel wilde dieren: leeuwen, buffels, cheetahs, gnoes, olifanten, vele antilopen, bokken en veel meer. De twee luipaarden waren het absolute hoogtepunt!
Met mokoro's (traditionele kano's) op de Okavango Delta is een bijzondere ervaring. Het is een paradijs voor vogelliefhebbers. De stilte en rust in de prachtige natuur zet de tijd stil. Hier is onthaasten geen probleem!
Deze kampeersafari's zijn redelijk basic. U verblijft in koepeltentjes, die u zelf moet opzetten en afbreken. De maaltijden worden voor u verzorgd. Bewonderenswaardig wat een heerlijke gerechten gekookt worden op open vuur. De gids brengt u op de mooiste plekjes, zo dicht mogelijk bij de wilde dieren.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de diavoorstelling of de reisbeschrijvingen op onze website.
Lodge safari Botswana
Wilt u graag wat meer comfort dan in de bovenstaande kampeersafari? Wij bieden ook luxe kampeersafari's aan. U reist dan individueel in grote walk-in safaritenten met bedden. Tijdens deze reizen wordt alles voor u geregeld. Bekijkt u eens een voorbeeldreis.
Of verblijft u liever in een lodge? Er zijn verschillende comfortniveaus: comfortabel, luxe of exclusief. Vervoer tussen de lodges vindt plaats over de weg of via de lucht; in kleine vliegtuigjes van waaruit u prachtig zicht heeft over de bush of delta. Natuurlijk kunnen we dit voor u regelen. Reisbeschrijvingen vindt u hier.
Dagtours en excursies
Het is vast bij u bekend dat wij mooie en interessante dagtours en excursies aanbieden. Van koken met Kamamma's tot workshop houtbewerken met lokale kunstenaars; van een walvisboottocht tot een fietstour door een township.
Zo'n fietstour gaat bijvoorbeeld door Soweto in Johannesburg of door een township bij Kaapstad. Deze laatste tour heeft nu ook goed nieuws voor gezinnen.

Veilige kinderzitjes achterop de fiets maken het mogelijk om samen met uw kinderen het alledaagse leven van Xhosa-mensen te ervaren.
Meer informatie over onze tours vindt u hier.
Namibië: duinen wildlife stammen
Namibië staat vooral bekend om de rode duinen bij Sossusvlei en de wilde dieren in Etosha N.P. Wist u dat deze highlights goed te combineren zijn met een bezoek aan de Himba en de San? Geen cultureel dorp of toeristische attractie, maar authentieke beleving waarin tradities van vroeger worden gecombineerd met het leven van vandaag de dag. Klik hier voor een voorbeeldreis of neem contact met ons op voor een reisadvies op maat.
IN DEZE NIEUWSBRIEF
in een mokoro genieten van een prachtige zonsondergang
BESTEMMINGEN
TYPE REIZEN
VOETBALSHIRTJES
Tijdens onze reis naar Botswana hebben we een bezoek gebracht aan het straatkinderenproject Bana Ba Letsatsi. De voetbal-shirtjes die we hadden meegenomen, waren een welkom geschenk voor de kinderen. Mocht u naar Botswana gaan en spullen voor het centrum willen meenemen, laat het ons dan weten. Wij regelen graag dat het wordt afgeleverd.
PAARDRIJDEN IN AFRIKA
Stelt u zich eens voor om te paard een natuurreservaat te verkennen! Genieten van de vrijheid, stilte en frisse lucht, dichtbij giraffes, zebra's, impala's...
Wij bieden verschillende mogelijkheden voor onervaren en ervaren ruiters, zowel voor volwassenen en kinderen; in natuur-reservaten, langs stranden en in het fynbos. Neemt u gerust contact op, wij informeren u graag.
Volg ons ook op Twitter
Fair Mundo Travel B.V. | Tesschenmacherstraat 43 | 7415 CS Deventer
Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR