Oost Kaap in Zuid Afrika
Dit najaar hebben wij een prachtige inkoop- en studiereis gemaakt naar de Oost Kaap in Zuid Afrika. De Oost Kaap ligt tussen de West Kaap en KwaZulu Natal. Deze regio is nog niet erg toeristisch, ondanks dat het veel te bieden heeft: van witte stranden tot Big Five wildparken, van de eindeloze Karoo tot de interessante cultuur van de Xhosa-bevolking.
We hebben een mooie voorbeeld fly drive op onze website gezet. Enkele hoogtepunten zijn: Addo Elephant Park, Amakhala en Shwamwari Game Reserve, township tour in Port Elizabeth, Valley of Desolation en de prachtige kust waar u dolfijnen en misschien zelfs walvissen spot!
Door onze reisperiode, voorjaar in Zuid Afrika, zagen we een ongekende bloemenzee. De natuur is werkelijk prachtig en wildlife in roze, witte, gele en oranje bloemen is haast onwerkelijk. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze video.
Groepsreizen naar
Zuid Afrika, Namibië, Botswana
Naast de individuele fly drives of fly in safari's bieden wij ook groepsreizen aan. Dit zijn reizen in een kleine internationale groep, meestal van 2 tot 12 deelnemers. Wij hebben onze meest populaire groepsreizen op de website geplaatst. In dit overzicht kunt u per land heel gemakkelijk de route, highlights en activiteiten zien. Handig per reis, maar ook om verschillende groepsreizen met elkaar te vergelijken. Staat uw reis er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, want naast deze populaire reizen zijn er nog meer mogelijkheden. We hebben de reizen per land weergegeven:
Belangrijk om te weten is dat ook onze groepsreizen onder de SGR-garantie vallen, waardoor uw (aan)betaling is veilig gesteld!
Namibië bezoek CCF:
Cheetah Conservation Fund
In onze nieuwe voorbeeld fly drive door Namibië is naast hoogtepunten als Sossusvlei, Twyfelfontein, Himba bezoek, Etosha National Park ook een bezoek aan het Cheetah Conservation Fund opgenomen. Het CCF werd in 1990 opgericht voor het behoud van de cheetah in het wild. U kunt hier cheetah's van dichtbij zien. Stichting Spots (zet zich in voor bedreigde katachtigen) noemt het CCF een betrouwbaar project waar het welzijn van de dieren voorop staat.
Deze video laat alle mooie facetten van Namibië zien en gaat ook in op conservatie van wildlife.
IN DEZE NIEUWSBRIEF
Valley of Desolation
ALLE REIZEN
KINDERBIEB GEOPEND
Fair Mundo Travel steunt
Stichting Tshwaranang in Zuid Afrika. Tshwaranang heeft op 25 november jl. de kinderbibliotheek in Ivory Park feestelijk geopend. De bieb heeft een veelzijdige functie in de township. Naast boeken lenen, worden er verhalen verteld, gedichten voorgelezen, voorlees-wedstrijden gehouden en computercurssen gegeven.
EEN BRIL VOOR EEN KIND
In township Ivory Park wonen veel kinderen. Door ondervoeding en slechte hygiëne hebben velen van hen oogproblemen. Dit leidt weer tot problemen op school. Oogkliniek Ke A Bona helpt deze kinderen met goede oogzorg. Al voor slechts € 30,- kan een kind worden geholpen. Lees hier wat u kan betekenen.
Fair Mundo Travel B.V. | Tesschenmacherstraat 43 | 7415 CS Deventer
Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR