Avontuurlijke reis door Botswana en Zimbabwe

  Deze avontuurlijk reis begint in Maun in Botswana en eindigt bij de Victoria Falls in Zimbabwe. Dit is in een individuele reis langs de Makgadikgadi zoutpannen en Moremi Game Reserve in Botswana en met een kano safari over de Zambezi rivier in Zimbabwe. Deze reis eindigt bij de Victoria Falls in Zimbabwe.

HOOGTEPUNTEN
Makgadikgadi zoutpannen
Moremi Game Reserve / Khwai Area
Zambezi River / Chobe Forest Reserve
Kano varen Upper Zambezi
Victoria Falls

DAG 1-3: MAUN - MAKGADIKGADI PANS
 Op de luchthaven van Maun wordt u opgewacht voor een transfer naar uw camp aan de Boteti rivier, nabij de Makgadikgadi zoutpannen. Uw comfortabele safaritent heeft een privé veranda met uitzicht op de Boteti rivier. In het droge seizoen (juni-november) migreren grote kuddes zebra's en gnoe's van de droge pannen naar het permanente water van de rivier. Zij worden natuurlijk op de voet gevolgd door roofdieren. U verblijft de eerste en laatste nacht in het camp. De tweede nacht brengt u in het droge seizoen door op de uitgestrekte zoutpannen onder de prachtige Afrikaanse sterrenhemel. In het natte seizoen kampeert u in het nationale park, in navolging van de wilde dieren die dan juist weer de vlaktes optrekken.
2 nachten Meno a Kwena inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes, activiteiten (walking safaris onder leiding van de San (Bushmen), game drives in Makgadikgadi NP, wild spotten vanuit drijvende hide op de rivier), park fees.

DAG 4-5: KHWAI AREA / MOREMI GAME RESERVE
 Vanaf Maun vliegt u in een klein vliegtuigje naar uw camp aan de Khwai rivier, de natuurlijke grens tussen Moremi Game Reserve en Khwai Consession. De dieren bewegen zich vrij tussen de reservaten. Dit gebied is volgend kenners een van de beste lokaties in Afrika om wild te spotten. In het droge seizoen is de Khwai rivier een permanente waterbron voor wildlife.
2 nachten Sango Safari Camp inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes, wasservice, safari-activiteiten (game drives in Moremi en Khwai area, bush walks, night drives, mokoro (traditionele kano) tochten), park fees.

DAG 6-7: OEVERS ZAMBEZI RIVIER
Met een klein vliegtuigje gaat u naar Kasane airport, waar een transfer voor u klaar staat naar uw lodge in Zimbabwe. De lodge is gelegen in een privé concessie, op de oevers van de Zambezi rivier. 
2 nachten Imbabala Zambezi Safari Lodge inclusief ontbijt, lunch, diner, safari-activiteiten (game drives, night drives, bush walks), park fees.

DAG 8-9: KANO EN KAMPEER SAFARI ZAMBEZI RIVIER
Na een game drive door Zambezi National Park komt u aan op de kampeerplek aan de rivier. De komende dagen vaart u in een tweepersoons kano over de Upper Zambezi. Prachtig om het wild te spotten vanuit de stille kano. U kunt hier o.a. olifanten, kudu's, nijlpaarden, krokodillen, buffels en vele vogelsoorten spotten. U krijgt een gedegen briefing van de gids over de condities van de stroomversnellingen, kanovaren en veiligheidsinstructies. Ervaring met kano varen is g een vereiste. Lunch geniet u op een van de vele eilandjes. U kampeert twee nachten op de oevers van de Zambezi rivier. Inbegrepen: maaltijden, drankjes (beperkt), game drive, kano, gids, park fees, kampeerbenodigdheden.
In de namiddag van dag 9 wordt u naar de lodge gebracht nabij Victoria Falls.
2 nachten kamperen inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes, activiteiten, materiaal, gids, fee gebruik rivier

DAG 10-11: VICTORIA FALLS
Uw camp ligt in een privé concession nabij Victoria Falls . Vanaf de veranda kunt u de nevel van de watervallen zien. In dit reservaat is een Wildlife Sanctuary gevestigd waar vooral weesolifanten worden opgevangen. U kunt deze olifanten van dichtbij ontmoeten. De laatste dag bezoekt u de machtige Victoria Falls. Daarna staat een transfer klaar naar de luchthaven van Victoria Falls.
1 nacht Elephant Camp inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes, olifant interactie, bezoek en entree fee Victoria Falls.Wilt u meer weten of onderdelen van deze reis veranderen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.Prijsindicatie
Vanaf € 2.600 per persoon, bij een tweepersoonbezetting.    

Al onze reizen worden op maat samengesteld, afgestemd op uw wensen. Hierdoor is iedere reis uniek. Dit geldt ook voor de prijs. De exacte prijs is afhankelijk van onder andere vertrekdag, beschikbaarheid, wisselkoers, categorie van accommodaties, categorie huurauto en aantal volwassenen en eventueel kinderen. Natuurlijk wilt u de exacte kosten voor uw reis weten. Neemt u daarom contact met ons op, dan rekenen we vrijblijvend de reissom voor u uit. Uiteraard helpen en adviseren we u ook graag met het samenstellen van uw reis. 

Laagseizoen: december tm maart
Tussenseizoen: april tm juni en november
Hoogseizoen: juli tm oktober

Inclusief

  • reisschema, transfers per auto, 4x4 en/of klein vliegtuigje, maaltijden, drankjes, activiteiten en park fees zoals hierboven beschreven
  • adequate ondersteuning als er zich lokaal onverhoopt problemen voordoen
  • dekking door Stichting Garantiefonds Reisgelden
  • uitgebreid documentatiepakket

Exclusief

  • intercontinentale en regionale vluchten
  • reis- en/of annuleringskostenverzekering
  • kosten voor reisdocumenten
  • overige maaltijden en drankjes
  • uitgaven van persoonlijke aard en fooien
  • belastingen en toeslagen die uitsluitend lokaal kunnen worden betaald 

Opmerkingen
Onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs- en koerswijzigingen

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR