Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in /home/fairmundo/domains/fairmundotravel.nl/public_html/mmcms/klantenberichten/frontend.php on line 185
Reiservaringen door Zuid Afrika, Namibie, Botswana, Zimbabwe en Zambia | Fair Mundo Travel
Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

Onze reis met ons gezin naar Zuid Afrika is voor ons een aaneenschakeling van mooie ervaringen geworden. Onze keuze om dit te laten organiseren kwam al snel op Fair Mundo Travel. Samen met onze wensen en de adviezen van de reisorganisatie zijn we tot een mooie route en invulling hiervan gekomen. Men heeft vanuit passie erg hun best gedaan om onze wensen in de reis terug te laten komen, wat ook gelukt is (heldere beschrijving, mooie tips voor game-drives, whale watching en andere zaken; van te voren geregeld).  Lees meer »

Bedankt voor het organiseren van wederom een geweldige trip naar zuidelijk Afrika, ditmaal een wat kortere trip rond en in het Kruger park. Idube was geweldig, super veel gezien en meegemaakt en dit keer kwam ook de cheetah op bezoek... In Kruger zaten we in Skukuza en Lower Sable (eindelijk gelukt ;-)) veel gezien daar wat een prachtig park is dat toch. Lees meer »

In één woord fantastisch (hoogtepunt van de reis) een prachtige omgeving, goede begeleiding, lekker eten (overigens overal waar dan ook in Zuid-Afrika was dit aspect prima verzorgd, net als de lodges waar we gelogeerd hebben) waar geslapen wordt in een niet omheind Camp in tenten waar 's nachts de buffels tussen de tenten doorlopen, en je de hyena's hoort. Lees meer »

Botswana in combinatie met Mozambique, bleek een geweldige combinatie van avontuur en relaxen (juni 2016). De lodges, die Fair Mundo voor ons uitkoos in de Okavango Delta Botswana waren super verzorgd, het eten bijzonder lekker, de bediening erg gastvrij. De game drives waren stuk voor stuk interessant en opwindend, waarbij de gidsen veel uitleg gaven en ook de tijd namen bij een bijzondere gebeurtenis ( leeuwinnen op jacht). Heel anders zijn wildparktochten via het water: samen met de olifanten in dezelfde rivier... De stranden in Mozambique en vooral het natuurreservaat van de Bazaruto archipel zijn prachtig Lees meer »

We hebben overnacht op de Makgadikgadi zoutpannen. Een geweldige belevenis met een prachtige zonsondergang, duizenden sterren aan de hemel en een onmetelijke vlakte. Waar we de volgende ochtend zagen hoe de meerkatten zich opwarmden in de zon. Bij de Okavango maakten we een bushwalk, boottrips en een mokorotocht. Prachtig, in één woord! Lees meer »

Olifanten vlak bij je tent, de enorme kuddes gnoes, buffels en olifanten. Luipaard op enkele meters afstand, jou bespiedend in een boom. Apen die wel appels lusten maar geen rode pepertjes. We zijn inmiddels wel verslaafd aan het bush kamperen. Je eigen paradijselijke plekje, je eigen gestookte vuurtje, de geweldigste zonsondergangen, het geritsel om je tent van groot en klein wild!! We hebben al weer nieuwe ideeën voor een reis door een deel van Afrika. Het was allemaal weer prima geregeld Marja, dank daarvoor Lees meer »