Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

We staan in onze SUV op een bruggetje. Van links nadert een enorme olifant. We verwachten dat hij de weg oversteekt want zijn pad gaat aan de overkant van de weg verder. We besluiten op de brug dit te bekijken. Hij komt dichterbij, ziet de brug, en slaat recht op ons af. Het wordt steeds spannender en hij komt pal langs ons voertuig. Lees meer »

Op 1 augustus werden we op vliegveld Windhoek verwelkomd door Josia, chauffeur en gids. En met hem, zijn twee collega’s en 8 andere reisgenoten uit diverse hoeken van de wereld hebben we een fantastische reis gemaakt. Het contact in de groep was prima. Wie op zichzelf wilde zijn trok zich gewoon even terug of keek lekker uit het raam en wie een praatje wilde maken vond altijd wel een gesprekspartner. Tegelijkertijd deelden we ons water, de nootjes , de kaarten en de chocola onderweg. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar de dieren ( niemand die een stap harder loopt dan strikt noodzakelijk, niemand die meer vangt dan hij kan eten) het landschap ( eindeloos…, stilte ….), de mensen ( contact, vrolijkheid, energie). Lees meer »

We hebben onze 32-daagde self-drive reis door Namibië en Botswana in overleg met Marja samengesteld. Het was werkelijk een onvergetelijke en fantastische reis!! We waren niet alleen onder de indruk van de landen en accomodaties, maar ook van de opzet van de reis, geweldige tips, service en persoonlijke aandacht.... We zijn verliefd geworden op Afrika! Lieve Marja, onwijs bedankt! Lees meer »

Wij zijn net terug van onze fantastische selfdrive, beginnende vanuit Zuid-Afrika, doorheen Botswana, en eindigend met de Victoria Falls in Zimbabwe...Het slapen in onze daktent, waarbij we ondertussen de olifanten hoorde trompetteren, de hyena's roepen, de nijlpaarden die aan land kwamen,.. Lees meer »

Weer terug van een prachtige reis die perfect is georganiseerd door Marja van Fair Mundo Travel! Onze reis ging door Zuid Afrika, Botswana, Namibie en een dag naar de Victoria watervallen in Zimbabwe... Lees meer »

Via Fairmundo hebben we een fantastische individuele rondreis gemaakt door Zuid Afrika....We hebben een fantastische vakantie gehad en zijn blij dat Fairmundo dit voor ons georganiseerd heeft. De lodges, tenten en hotels waren uitstekend, de routebeschrijving was goed en de adviezen van Marja hebben ons ook echt geholpen een succes van de vakantie te maken. Lees meer »

Wij hebben een geweldige reis door Namibie gemaakt en zijn in het samenstellen daarvan erg goed geholpen. Ook complimenten voor de goede mix van verantwoord reizen en plezier. Verder een goede reismap en nazorg. Maar vooral het contact met Marja en de goede adviezen en meedenken waren erg prettig. Lees meer »

We hebben het fantastisch gehad!! Alles is goed gegaan; hebben 4 briljante weken gehad....Dank voor het opzetten van deze reis. Het was goed geregeld en had een mooie afwisseling. Erg blij dat we voor jullie hebben gekozen en zullen jullie ook zeker bij anderen aanraden. Lees meer »

Hallo Marja Je hebt weer een geweldige vakantie voor ons geregeld. Dit is de 3e vakantie met Fair Mundo Travel en zeker niet de laatste... Enne die Cheeta's, waarom we naar Phinda wilden, nou dat is gelukt, super mooi!!! We zijn zelfs een nachtje langer gebleven, waarbij we op de laatste drive 4 luipaarden hebben gezien! Daar was zelfs de tracker met 20 jaar ervaring van onder de indruk.. Lees meer »

The Best van Zuid Afrika, Namibië en Botswana Internationale, kleine kampeer groepsreis door 4 landen. Wij vonden deze reis fantastisch!! Doordat je in een kleine groep reist, leer je elkaar snel kennen. Elke dag als een team het kamp opzetten op de meest onwerkelijke campings. Nadat de gidsen een heerlijke maaltijd hebben gemaakt komen 's avonds bij het kampvuur de gesprekken op gang. De volgende ochtend samen het kamp afbreken en na het ontbijt staat er weer een nieuwe dag op de stoep. Lees meer »


Vorige  1 ... 3  4  5 ... 6  9  Volgende

Uw eigen verhaal

Wilt u uw belevenissen met een Fair Mundo Travel-reis delen?
Stuur dan uw eigen verhaal in »

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR