Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

We zijn net terug van een prachtige, self drive avontuur door Zuid Afrika. Marja van Fair Mundo Travel heeft voor ons een schitterende, nauwkeurig be- en omschreven route uitgestippeld. Lees meer »

Wij genoten van een fantastisch gezellige internationale groep van 12 personen, een prachtige natuur en heel veel wilde dieren van olifanten, leeuwen, giraffen tot jakhals en everzwijn, en een zeer vriendelijke bevolking in Namibië. Het kamperen in ruime tenten met een bed is comfortabel, ook voor 50-plussers, en brengt je dichter bij de natuur. Samen aan tafel en heerlijk eten van bush-cooking op een houtvuur is een feest. Elke dag bracht ons in een andere wereld, zoveel variatie en afwisseling. Lees meer »

Het was onze eerste kennismaking met Afrika maar wel een onvergetelijke en zeker niet de laatste...Net voordat we Satara Restcamp inreden zagen wij een luipaard genieten van zijn prooi in een boom. De volgende ochtend mochten wij deel genoot zijn een groep leeuwen jagend op impala’s...Het volgende onderkomen in Timbavati..Hier logeer je echt midden in een overweldigende natuur, asfaltwegen zijn ver te zoeken en de wilde dieren lopen hier gewoon tussen de tenten. Het is prachtig om met de jeep een half uur stil te staan tussen een kudde buffels en op 2 meter afstand een aantal leeuwen te kunnen spotten...Deze eerste kennismaking met Zuid-Afrika zal zeker niet de laatste zijn. De complimenten gaan uit naar Marja die voor ons een fantastische reis uitgestippeld heeft met een goede combinatie tussen cultuur en natuur. Lees meer »

Deze zomer ging een oude wens in vervulling: een hernieuwde kennismaking met Namibië, na een bliksembezoek in 1998. We wilden graag zelf rijden, maar zonder evt. stress over accomodaties. Ook wilden we advies over een handige reisroute en nog wat praktische zaken. In overleg, telefonisch en schriftelijk,is door Fair Mundo Travel in de persoon van Marja een reisschema gemaakt. Ook zijn vluchten en lodges geboekt en een 4x4 gehuurd. Eigenlijk is alles vooraf geregeld en hoefden we alleen nog te rijden en te genieten. En dat hebben we gedaan! Lees meer »

Net enkele weekjes terug van een schitterende reis door Zuid-Afrika, onze eerste kennismaking met Afrika. We hebben een zeer gevarieerde rondreis gemaakt....Deze eerste kennismaking met Afrika vraagt om meer en ook dan zullen we weer aan Fair Mundo Travel denken. Marja je hebt een prachtige reis voor ons uitgestippeld, goed in opbouw, met prachtige verblijven. Echt een aanrader! Lees meer »

Weer terug van een fantastische reis in het noorden van Zuid Afrika en Tuliblock Botswana. Geweldige accommodaties met als hoogtepunten Mashatu tentenkamp in Tuliblock, Mapungubwe, Marakele, Shindzela en noorden van het Krugerpark, Heel veel gezien, prachtige natuur, veel wild, grote kuddes olifanten, leeuwen, cheeta's, neushoorns en wilde honden.  Lees meer »

Onze eerste reis naar Africa was vol verwachting, wat zullen we zien en meemaken. Het was een mooie reis met veel hoogtepunten...veel olifanten gezien...eerste kennismaking met nijlpaarden en buffalo's...Hippo's met een jong dat bedreigd werd door hyena's...Kanoeen met zeehonden bij Walvisbay is ook een aanrader je komt dicht bij de spelende zeehonden...kolonie leeuwen...Het was een prachtige ervaring maar zoals ze zeggen in Africa: Africa is not a Holiday, it's an adventure. Lees meer »

We staan in onze SUV op een bruggetje. Van links nadert een enorme olifant. We verwachten dat hij de weg oversteekt want zijn pad gaat aan de overkant van de weg verder. We besluiten op de brug dit te bekijken. Hij komt dichterbij, ziet de brug, en slaat recht op ons af. Het wordt steeds spannender en hij komt pal langs ons voertuig. Lees meer »

Op 1 augustus werden we op vliegveld Windhoek verwelkomd door Josia, chauffeur en gids. En met hem, zijn twee collega’s en 8 andere reisgenoten uit diverse hoeken van de wereld hebben we een fantastische reis gemaakt. Het contact in de groep was prima. Wie op zichzelf wilde zijn trok zich gewoon even terug of keek lekker uit het raam en wie een praatje wilde maken vond altijd wel een gesprekspartner. Tegelijkertijd deelden we ons water, de nootjes , de kaarten en de chocola onderweg. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar de dieren ( niemand die een stap harder loopt dan strikt noodzakelijk, niemand die meer vangt dan hij kan eten) het landschap ( eindeloos…, stilte ….), de mensen ( contact, vrolijkheid, energie). Lees meer »

We hebben onze 32-daagde self-drive reis door Namibië en Botswana in overleg met Marja samengesteld. Het was werkelijk een onvergetelijke en fantastische reis!! We waren niet alleen onder de indruk van de landen en accomodaties, maar ook van de opzet van de reis, geweldige tips, service en persoonlijke aandacht.... We zijn verliefd geworden op Afrika! Lieve Marja, onwijs bedankt! Lees meer »


Vorige  1 ... 3  4  5 ... 7  10  Volgende

Uw eigen verhaal

Wilt u uw belevenissen met een Fair Mundo Travel-reis delen?
Stuur dan uw eigen verhaal in »

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR