Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

Wij zijn net terug van onze fantastische selfdrive, beginnende vanuit Zuid-Afrika, doorheen Botswana, en eindigend met de Victoria Falls in Zimbabwe...Het slapen in onze daktent, waarbij we ondertussen de olifanten hoorde trompetteren, de hyena's roepen, de nijlpaarden die aan land kwamen,.. Lees meer »

Weer terug van een prachtige reis die perfect is georganiseerd door Marja van Fair Mundo Travel! Onze reis ging door Zuid Afrika, Botswana, Namibie en een dag naar de Victoria watervallen in Zimbabwe... Lees meer »

Via Fairmundo hebben we een fantastische individuele rondreis gemaakt door Zuid Afrika....We hebben een fantastische vakantie gehad en zijn blij dat Fairmundo dit voor ons georganiseerd heeft. De lodges, tenten en hotels waren uitstekend, de routebeschrijving was goed en de adviezen van Marja hebben ons ook echt geholpen een succes van de vakantie te maken. Lees meer »

Wij hebben een geweldige reis door Namibie gemaakt en zijn in het samenstellen daarvan erg goed geholpen. Ook complimenten voor de goede mix van verantwoord reizen en plezier. Verder een goede reismap en nazorg. Maar vooral het contact met Marja en de goede adviezen en meedenken waren erg prettig. Lees meer »

We hebben het fantastisch gehad!! Alles is goed gegaan; hebben 4 briljante weken gehad....Dank voor het opzetten van deze reis. Het was goed geregeld en had een mooie afwisseling. Erg blij dat we voor jullie hebben gekozen en zullen jullie ook zeker bij anderen aanraden. Lees meer »

Hallo Marja Je hebt weer een geweldige vakantie voor ons geregeld. Dit is de 3e vakantie met Fair Mundo Travel en zeker niet de laatste... Enne die Cheeta's, waarom we naar Phinda wilden, nou dat is gelukt, super mooi!!! We zijn zelfs een nachtje langer gebleven, waarbij we op de laatste drive 4 luipaarden hebben gezien! Daar was zelfs de tracker met 20 jaar ervaring van onder de indruk.. Lees meer »

The Best van Zuid Afrika, Namibië en Botswana Internationale, kleine kampeer groepsreis door 4 landen. Wij vonden deze reis fantastisch!! Doordat je in een kleine groep reist, leer je elkaar snel kennen. Elke dag als een team het kamp opzetten op de meest onwerkelijke campings. Nadat de gidsen een heerlijke maaltijd hebben gemaakt komen 's avonds bij het kampvuur de gesprekken op gang. De volgende ochtend samen het kamp afbreken en na het ontbijt staat er weer een nieuwe dag op de stoep. Lees meer »

Wij hebben een heel fijne reis gehad. Zuid Afrika ... is heerlijk om te zijn. De geuren, kleuren vriendelijke mensen en prachtige natuur, het lekkere eten en drinken, etc. We hebben veel meegemaakt en gezien:... onder andere Big Five in 1 dag, Zuidkapers, leeuwen en een buffel bij de tent in Timbavati ... Lees meer »

Kampeersafari Botswana in mei Slapen in een tent met alle geluiden van de wilde beesten om je heen! Geweldig! Wij zijn geen groepsreis-mensen, maar met deze internationale groepsreis (8 personen) was het buitengewoon goed....Alle lof voor Fair Mundo Travel. Lees meer »

We hebben genoten van de gehele reis, die perfect was uitgestippeld met een duidelijke routebeschrijving en tips voor onderweg. We raden Fairmundo absoluut aan voor iedereen die Zuidelijk-Afrika wil bezoeken. Lees meer »


Vorige  1 ... 4  5  6 ... 7  10  Volgende

Uw eigen verhaal

Wilt u uw belevenissen met een Fair Mundo Travel-reis delen?
Stuur dan uw eigen verhaal in »

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR