Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

Wij hebben vorig jaar een kampeerreis door Zuid-Afrika gemaakt (2 personen). Wat een fantastische reis en wat een geweldig land. Natuurlijk zijn we in het bekende Kruger Park geweest maar uiteindelijk was het Mhkuze national Park (minder bekend) nog wel veel mooier. Lees meer »

We hebben een fantastische reis gehad! Alle vier hebben we genoten van het land, de dieren, de mensen, het eten etc etc. De locaties die je voor ons had geboekt vonden we verrassend en bijzonder aangenaam, dank daarvoor! Ook de reiswijzer, de bijhorende kaarten waren prima. Overal werden we goed ontvangen en waren ze op de hoogte van onze komst. Lees meer »

We willen je bij deze laten weten dat onze reis in Namibië fantastisch was. Het land met haar afwisselende landschappen en kleuren, maar ook de open bevolking en de enorme diversiteit aan dieren. Damaraland heeft ons het meest verrast, maar waarschijnlijk omdat we daar het minste van afwisten. De campings waren prima, het sanitair was overal netjes en werd goed schoon gehouden en overal warm water. Lees meer »

Waar moet je beginnen te vertellen? De natuur, dor en kaal of juist nat en groen, de accomodaties, meer dieren dan mensen om je heen, slapen in de bush, sporen van hyena's naast je tent, kabaal van een olifant die de boom waar je onder ligt eens flink te grazen neemt. De mensen die het je naar de zin willen maken.... Lees meer »

We hebben echt weer een super reis gehad! Voor mij een hele goede afsluiting van de 3 maanden in Afrika, wat in zn geheel een hele goede ervaring geweest is. We zijn nu nog druk met het uitzoeken van de fotos, er zijn weer aardig veel gemaakt maar is wel een goede manier om terug te kunnen blijven denken aan de weken/maanden daar. Lees meer »

Hallo Marja, Hartelijk dank voor het leuke kaartje dat ik na mijn reis in de bus vond, erg attent. Ik kan je melden dat de reis in één woord ge-wel-dig is geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld en het was echt een unieke ervaring. Veel gezien, ook, ik had na afloop meer het gevoel dat ik een hele maand was weggeweest Lees meer »

zo kwamen er rond 12 uur 's middags wel 80 olifanten groot en klein die begonnen te drinken en te spelen in de rivier. Na een half uur kwam de matriarch met 4 olifanten aan, ze zag de troep lol hebben maar…… ze blies met haar slurf heel hard en in 2 minuten was alles weg, fantastisch om dat te zien Lees meer »

bedankt voor het uitstippelen en boeken van de mooie reis door Zuid Afrika. We hebben erg genoten van de reis, veel gezien en veel meegemaakt. We hebben genoten in de mooie lodges ( met als topper Kololo Game reserve). Ook de tentenkampen waren een spannende en leuke ervaring. Kortom top! Lees meer »

Wij willen laten weten dat we een super vakantie hebben gehad. Prachtige lodges, spannende plekken waar de tenten stonden, afwisselend programma, prachtige parken. Lees meer »

We zijn nog steeds een beetje in de “wolken” van de fantastische reis, met name Camp Kuzuma was geweldig. Wat een lieve mensen! Lees meer »


Vorige  1 ... 5  6  7 ... 6  9  Volgende

Uw eigen verhaal

Wilt u uw belevenissen met een Fair Mundo Travel-reis delen?
Stuur dan uw eigen verhaal in »

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR