Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

We zouden deze reis aan iedereen adviseren en het was heerlijk dat Fair Mundo het tot in de puntjes goed had verzorgd. De parken waren het hoogte punt van onze reis en voor ons sprong Timbavti Private Nature Reserve er met kop en schouders boven uit. De gidsen lieten ons kennis maken met de dieren van heel dichtbij; we zijn omsingeld door een kudde olifanten, hebben wilde honden achtervolgt bij het vangen van hun prooi en zagen een leeuw en leeuwin op een meter afstand van ons paren. Dat kan alleen in een Private Game Reserve! Lees meer »

We stonden oog in oog met 2 leeuwen en een enorme leider van een olifantenkudde waar zelfs Johan respect voor had. Onze reis ging verder naar Hazyview via de Panoramaroute. Prachtige vergezichten en bergen bij "God's Window" en ons onderkomen was geweldig, we waanden ons een beetje in een Britse Kolonie in de jaren 20 (maar wel met alle faciliteiten van nu). Lees meer »

... Kgalagadi is een erg mooi en desolaat park, precies wat we mooi vinden...Tjonge wat is de Deadvlei mooi, waanzinnig!...Een fantastische lodge in dit privé park dat is genieten. Luipaarden van dichtbij die rustig bezig zijn met het opbergen van hun „kill” in een boom, wat wil je nog meer? ... We zijn ondertussen weer de volgende trip aan het bedenken, we weten nog niet zeker waar heen (Zuid Afrika, Botswana, Zambia), wat we wel zeker weten is, dat als we weer gaan jij het weer voor ons mag regelen, dan weten we zeker dat alles goed geregeld is. Lees meer »

Via Swakupmond en damaraland zijn we richting Etosha NP gereden. Hier meerdere nachten geslapen en het wild in puurheid mogen aanschouwen; Olifanten, Neushoorn, Leeuwen, Giraffe, zebra’s, gemsbok, dik-dik, etc. Ook nu weer was het top dat we met onze eigen auto, op ons eigen tempo door het park konden rijden. We zijn onze reis vervolgd richting de caprivistrip waar we helaas/gelukkig de gravelwagen achter ons lieten en verschillende NP aan hebben gedaan; Mahango NP / Mudumu NP. De ene kleinschaliger dan de ander en vooral Mudumu NP was uitdagend gezien de losse sandtracks. Een 4x4 was hier echt een must. Daarna de grens over naar Botswana. Lees meer »

In Etosha Park sloegen onze harten op hol toen een olifant plots onze bus op minder dan 50 cm kruiste, terwijl we een viertal leeuwen aan het spotten waren! Onderweg pleisterden we op prachtige, vaak werkelijk uniek gelegen lodges, waarop het bepaald geen straf was om te vertoeven. Integendeel zelfs, het deed pijn er de reisbagage weer te moeten inpakken om op te krassen! Lees meer »

In Ethosha valt enorm veel te beleven, met name het westelijk deel was erg indrukwekkend (kan alleen bezocht worden icm overnachting in Dolomite Camp). Vanuit Walvisbaai is een catamarantocht zeer de moeite waard, goede prijs - kwaliteit verhouding en opnieuw veel dieren: zeeleeuwen, dolfijnen, pelikanen en met geluk een walvis. Omgeving ook interessant voor vogels. Sossusvlei, was prachtig, de weg ernaar toe indrukwekkend met gele en rode duinen en prachtige vergezichten. Lees meer »

Het avontuur is voorbij, maar de vele herinneringen aan deze reis zullen nog lang in alle verhalen van de kids te horen zijn... De uitgekozen locaties waren perfect. De twee gidsen waren subliem, "Nicole en Kulani"... Ze hebben de kids overal mee in betrokken; vuur aanmaken, eten prepareren, boodschappen doen. Lees meer »

Wij hebben vorig jaar een kampeerreis door Zuid-Afrika gemaakt (2 personen). Wat een fantastische reis en wat een geweldig land. Natuurlijk zijn we in het bekende Kruger Park geweest maar uiteindelijk was het Mhkuze national Park (minder bekend) nog wel veel mooier. Lees meer »

We hebben een fantastische reis gehad! Alle vier hebben we genoten van het land, de dieren, de mensen, het eten etc etc. De locaties die je voor ons had geboekt vonden we verrassend en bijzonder aangenaam, dank daarvoor! Ook de reiswijzer, de bijhorende kaarten waren prima. Overal werden we goed ontvangen en waren ze op de hoogte van onze komst. Lees meer »

We willen je bij deze laten weten dat onze reis in Namibië fantastisch was. Het land met haar afwisselende landschappen en kleuren, maar ook de open bevolking en de enorme diversiteit aan dieren. Damaraland heeft ons het meest verrast, maar waarschijnlijk omdat we daar het minste van afwisten. De campings waren prima, het sanitair was overal netjes en werd goed schoon gehouden en overal warm water. Lees meer »


Vorige  1 ... 5  6  7 ... 7  10  Volgende

Uw eigen verhaal

Wilt u uw belevenissen met een Fair Mundo Travel-reis delen?
Stuur dan uw eigen verhaal in »

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR