Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

Wij hebben een waanzinnige vakantie gehad, waarin we onze hobby's fotograferen en filmen uitgebreid hebben kunnen uitvoeren. Lees meer »

Over het algemeen wat ons is bijgebleven van onze reis door Namibië en Botswana in een paar kernwoorden en zinnen: Lees meer »

Ik had een prachtige rit naar Oudtshoorn en was ruim op tijd. Cheryl en Lester, de eigenaren van Chere homestay, kwamen me afhalen bij het CP Nel Museum en brachten me naar hun homestay Lees meer »

We hebben het heel goed naar ons zin gehad en je had alles uitstekend voor ons geregeld, hartelijk dank ook daarvoor! Lees meer »

Ik wil even laten weten dat de reis naar Namibie super was. Wat een mooi land en wat een diversiteit aan landschap. Alles is prima gegaan en we hebben er erg van genoten Lees meer »

We hebben alle 4 ontzettend genoten en alles was perfect geregeld. De Big Five gezien en nog heel veel meer wild...Ook zijn we op zaterdag nog naar Robbeneiland geweest Lees meer »

We hebben een fantastische reis gehad. Alles was perfect georganiseerd en sloot goed op elkaar aan. Lees meer »

Ik heb een tekst voor het Boekje Oud-Scouts Ninove geschreven over onze reis door Zuid Afrika. Het was een prachtige reis en heel goed georganiseerd. Hartelijk dank daarvoor. Lees meer »

We hebben een supertijd gehad in Zuid-Afrika. Heel veel gezien in de wildparken en een bijzonder stuk afrika gezien. Lees meer »

We waren blij verrast door de accomodaties. Ieder was weer uniek en had zijn eigen sfeer. Dit was ons zelf zeker niet gelukt. Lees meer »


Vorige  1  2 ... 5  6  7  8  9 

Uw eigen verhaal

Wilt u uw belevenissen met een Fair Mundo Travel-reis delen?
Stuur dan uw eigen verhaal in »

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR