Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

November 2018 hebben wij Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika bezocht. Het was de reis van ons leven. Alles was tot in de puntjes verzorgd door Fair Mundo. Absolute hoogtepunten: Kadizora Camp en dan eigenlijk de nachten: olifanten die vlak langs je tent lopen, leeuwen die voorbij sluipen, nijlpaarden die tegen je tent aanschurken: geweldig.  Lees meer »

We zijn dit jaar naar Namibië geweest en hebben daar een rondreis gemaakt met een chauffeur/gids in het zuidelijke deel van het land. Prachtig! Een zeer bekwame chauffeur en gids! Na een tweedaags bezoek aan de Victoria Falls hebben we een paar dagen met een boot op de Chobe rivier gevaren, veel wild gezien en genoten van de rust. Als afsluiting zijn we naar het Tau Pan Camp in de Kalahari Game Reserve geweest, waar we veel wild hebben gezien; het was een prachtige afsluiting van een mooie trip. Alles was tot in de puntjes verzorgd en iedere 'wisseling' van reisagent, gids, boot of vliegtuig verliep vlekkeloos. Lees meer »

Op een middag wakker worden oog in oog met een olifant die een beetje nieuwsgierig naar ons stond te kijken, of moeder en dochter olifant die tot aan de restaurant tent kwamen en daar met slurf de blaadjes die op de tent gevallen waren, er af schudden om lekker op te eten. Een lunch die vertraagd werd omdat er een olifant op ons pad stond en bleef staan tot hij of zij het tijd vond om door te lopen. Een ondeugend aapje met reuze trek die zomaar een broodje stal van onze tafel en dan het ook nog kwijtraakte aan een andere dief. Tja, zomaar een greep uit de vele ervaringen met het "bush life" in Zimbabwe. Lees meer »

Voor de tweede keer Namibie klopten we als vanzelf weer bij Marja van Fair Mundo Travel aan. Dit keer naar het zuiden van Namibie en via de meest zuidelijke route langs de grens met Zuid-Afrika naar de westkust en het Erindi Park. Wat een geweldige reis. De organisatie was perfect de gekozen route en lodges fantastisch. De grote kracht van Fair Mundo Travel is hun perfectie, enthousiasme en het goed luisteren naar de wensen van de reiziger, zodat er een prachtreis op maat ontstaat. Lees meer »

Onze reis naar Botswana was in één woord overweldigend: goed georganiseerd, fantastische natuur, zeer ervaren gids en heerlijk eten door de kok. Kamperen in de 'bush' is een ervaring die gekenmerkt ... Lees meer »

Onze vakantie in Botswana en Zimbabwe was fantastisch. Er voelt niets avontuurlijker dan zelf met een 4x4 en een tent op het dak de natuurparken van deze landen te ontdekken. Gelukkig was er een break halverwege met 2 nachten in een lodge in Hwange. Wat een luxe: een lekker zacht bed, heerlijk eten en fantastisch uitzicht op het enige water in de weide omtrek. Dat trekt heel veel wild aan in de droge periode. Dus diner with elephants. Lees meer »

Een bijzondere reis gemaakt door Zambia, Namibië en Botswana. 21 dagen om nooit te vergeten en met goede herinneringen. Niet eerder had ik gereisd met een groep van 12 internationale reizigers. De kleine groep heb ik als heel prettig ervaren. Lees meer »

Indrukwekkend is de beste omschrijving van onze safari-rondreis door Zuid Afrika. ’s Avonds om het kampvuur zitten in het tentenkamp na een lange safari. In een heldere sterrenhemel staan en de melkweg zien. Oog in oog komen te staan met hyena’s vlak achter de tent. Observeren hoe zorgzaam olifanten voor elkaar zijn. Vlakbij parende neushoorns en een etende familie leeuwen kunnen komen in hun natuurlijke omgeving. Dat soort ervaringen hebben het voor ons een onvergetelijke reis gemaakt. Lees meer »

Omdat we graag zoveel mogelijk wilde zien in ruim drie weken, hebben we het, na enig vooronderzoek, via Fair Mundo travel geboekt. We hebben besloten om een rondje Johannesburg te doen en hierna door richting Kaapstad...Al met al een reis helemaal aangepast naar onze wensen en ons budget, een reis richting Afrika zou ik alleen maar via Fair mundo Travel boeken. Lees meer »

Om bij het einde te beginnen: De vakantie kan in 1 woord worden samengevat: GEWELDIG....Mijn dochters zeiden “Hoe kunnen we in de toekomst ooit nog van een andere vakantie genieten na zo’n geweldig avontuur”. En mijn vrouw zei “Het is net alsof we in een documentaire van National Geographic rijden”. En daar sluit ik me volledig bij aan. Lees meer »


 1  2  3  4  5 ... 8  11  Volgende

Uw eigen verhaal

Wilt u uw belevenissen met een Fair Mundo Travel-reis delen?
Stuur dan uw eigen verhaal in »

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR