Betaalbare safari door Botswana met verblijf in lodges

Deze Botswana Lodge Safari is een individuele reis met verblijf in comfortabele lodges. Moremi Khwai Area en Okavango Delta zijn prachtige wildlife gebieden van Botswana, waarmee u zult kennismaken tijdens de game drives, wandelsafari's en mokorotochten. De vlucht tussen de lodges biedt schitterend overzicht over dit indrukwekkende natuurgebied

HOOGTEPUNTEN
Khwai/Moremi Game Reserve
Okavango Delta

DAG 1: MAUN
Op de luchthaven van Maun in Botswana wordt u opgewacht voor een transfer naar de 3-sterren accommodatie die ca. 20 kilometer buiten Maun is gelegen. U verblijft een nacht in een comfortabele stenen chalet met rieten dak op basis van logies en ontbijt.
1 nacht Thamalakane River Lodge inclusief ontbijt

DAG 2-4: MAUN -  KHWAI / MOREMI GAME RESERVE
Na het ontbijt vertrekt u naar Khwai Area. De transfer gaat over de weg en is als het ware één game drive. Khwai Area grenst aan Moremi Game Reserve en is een prachtig gebied dat volgens kenners tot de top wildlife gebieden van Afrika behoort. De Khwai River stroomt hier het hele jaar door en heeft aantrekkingskracht op een grote hoeveelheid wilde dieren.

Uw kleinschalig camp is prachtig gelegen in de schaduw van de bomen, met uitzicht op de Khwai rivier en grenzend aan Moremi Game Reserve. U verblijft in een safaritent. Safari's worden gemaakt in open 4x4 voertuigen. Of maakt u liever wandelsafari's onder leiding van een professionele gids? U verblijft hier drie nachten; maaltijden, drankjes, wasservices, park fees, safari's, night drives en wandelsafari's zijn inbegrepen.
3 nachten Sango Safari Camp inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes, park fees, wasservice, safari-activiteiten

DAG 5-6: KHWAI / MOREMI GAME RESERVE - OKAVANGO DELTA
Vandaag vliegt u met een klein vliegtuigje naar het zuiden van Chief's Island, diep de Okavango Delta in. Geniet u van het prachtige overzicht over de delta. De Okavango Delta is een uniek waterlandschap met vele verschillende wilde dieren, zoals olifanten, leeuwen, luipaarden, cheetah's, buffels, impala's, zebra's en nijlpaarden. Ook kunt u hier vele vogelsoorten spotten.

Dit camp biedt een schitterend uitzicht over de Okavango Delta. Het kan alleen per vliegtuigje worden bereikt. Uw safaritent staat in de schaduw op een houten dek en is voorzien van ensuite badkamer. U verblijft hier twee nachten. Maaltijden, drankjes, mokoro-tochten, wandelsafari's en park fees zijn inbegrepen.

Een privé gids begeleidt u tijdens de activiteiten, u maakt geen onderdeel uit van een grotere groep. Een speciale activiteit is de mokoro-tocht. U gaat de adembenemend mooie natuur ontdekken tijdens een tocht over het water. Omdat het water op veel plaatsen maar een meter diep is, wordt de kano met een lange paal voortgeduwd. Natuurlijk maakt u grote kans om nijlpaarden en krokodillen te zien!

Ook wandelsafari's zijn vanuit dit camp mogelijk. Vaak wordt gezegd dat de Afrikaanse bush het beste te voet kan worden ervaren; dit camp maakt dat zeker waar!
2 nachten Oddballs' Enclave inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes, park fees, safari-activiteiten

DAG 7: OKAVANGO DELTA - MAUN
Vandaag vliegt u met een klein vliegtuigje terug naar Maun waar u wordt opgewacht voor een transfer naar de accommodatie waar u de eerste nacht ook verbleef. De rest van de dag kunt u hier heerlijk relaxen.
1 nacht Thamalakane River Lodge inclusief ontbijt

DAG 8-9: MAUN
Aan het begin van de middag staat er een transfer klaar om u naar de luchthaven van Maun te brengen.


Wilt u meer weten of onderdelen van deze reis veranderen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.


 Wat is de Verantwoorde, Duurzame Reizen Bijdrage?

Het camp waarin u dag 2-4 verblijft:

 • Dit nieuwe camp is gebouwd met behulp van lokale materialen. De meeste meubelen zijn door de eigenaren zelf ontworpen en gebouwd. Het hout voor de meubelen is afkomstig van bouwbedrijven die het hout niet meer gebruikten en wilden weggooien. Het hout voor het deck en badkamers is Saligna-hout, een prachtig Australisch hard hout. Dit hard hout wordt in Zuid Afrika verwijderd omdat het daar niet van oorsprong voorkomt en de waterhuishouding enorm verstoort.
 • Het camp is een joint venture met een lokale familie. Een deel van de inkomsten van het camp worden gebruikt voor community development.
Dit is slechts een reisonderdeel met een Fair Tourism bijdrage. Bij een beschrijving van uw persoonlijke reis op maat worden alle bijdragen beschreven.

 

Prijsindicatie
Vanaf € 1.900,- per persoon, bij een bezetting van twee personen.   

Al onze reizen worden op maat samengesteld, afgestemd op uw wensen. Hierdoor is iedere reis uniek. Dit geldt ook voor de prijs. De exacte prijs is afhankelijk van onder andere vertrekdag, beschikbaarheid, wisselkoers, categorie van accommodaties en aantal volwassenen en eventueel kinderen. Natuurlijk wilt u de exacte kosten voor uw reis weten. Neemt u daarom contact met ons op, dan rekenen we vrijblijvend de reissom voor u uit. Uiteraard helpen en adviseren we u ook graag met het samenstellen van uw reis.

Laagseizoen: december tm maart
Tussenseizoen: april tm juni en november
Hoogseizoen: juli tm oktober
 

Inclusief

 • transfer van de luchthaven naar de accommodatie in Maun
 • 1 nacht in een 3-sterren accommodatie nabij Maun. U verblijft in een chalet op basis van logies en ontbijt
 • transfer naar Moremi Khwai Area in de vorm van een game drive
 • 3 nachten in een 3-sterren camp in Moremi Khwai Area in een safaritent ensuite. Maaltijden, drankjes, wasserij, game drives, night drives, bush walks en park fees zijn inbegrepen (onder voorbehoud van weersomstandigheden)
 • vlucht met klein vliegtuigje naar de Okavango Delta
 • 2 nachten in een 3-sterren camp in de Okavango Delta, in een safaritent ensuite. Maaltijden, drankjes, mokoro-tochten, wandelsafari's en park fees zijn inbegrepen (onder voorbehoud van weersomstandigheden)
 • vlucht met klein vliegtuigje naar Maun luchthaven
 • transfer van Maun luchthaven naar accommodatie
 • 1 nacht in een 3-sterren accommodatie nabij Maun. U verblijft in een chalet op basis van logies en ontbijt
 • transfer van accommodatie in Maun naar luchthaven
 • adequate ondersteuning als er zich lokaal onverhoopt problemen voordoen
 • dekking door Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • uitgebreid documentatiepakket

Exclusief

 • intercontinentale en regionale vluchten
 • reis- en/of annuleringskostenverzekering
 • overige maaltijden en drankjes
 • uitgaven van persoonlijke aard en fooien
 • belastingen en toeslagen die uitsluitend lokaal kunnen worden betaald 

Opmerkingen
Onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs- en koerswijzigingen

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

 

Foto's kampeersafari


 

 Bekijk alle voorbeeldreizen


 

 


Okavango Delta

Bekijk de video

 


©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR