Verzekeringen


 Soms kunnen er op reis (gezondheids)problemen ontstaan. Of misschien kunt u helemaal niet vertrekken, door welke omstandigheden dan ook. Daarom zijn een goede reisverzekering en annuleringsverzekering onmisbaar. Fair Mundo Travel adviseert haar klanten om altijd een reisverzekering en een annuleringsverzekering af te sluiten. En daar helpen wij u graag bij. Fair Mundo Travel werkt samen met Allianz Global Assistance.

Reisverzekering

Met de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance bent u het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. De verzekering dekt onder andere repatriëring, reisongevallen, verlies en diefstal van bagage en vervangend vervoer bij autopech. Tegen een aantrekkelijke premie. Gezinnen met kinderen zijn met een Doorlopende Reisverzekering al goedkoper uit als ze meer dan 14 dagen per jaar met vakantie gaan. Klik hier om deze verzekering af te sluiten en voor de voorwaarden.

Gaat u af en toe op reis? Dan is de Kortlopende Reisverzekering iets voor u. U kunt kiezen uit verschillende dekkingen en uw verzekering helemaal naar wens samenstellen. De Kortlopende Reisverzekering vergoedt onder andere medische kosten, verlies en diefstal van reisbagage en vervangend vervoer bij autopech. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Klik hier om deze verzekering af te sluiten en voor de voorwaarden.

De Globetrotter Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere periode in het buitenland gaan reizen, overwinteren, studeren, stage lopen of werken. Met deze verzekering kunt u tot maximaal 24 maanden aaneengesloten in het buitenland blijven. Klik hier om de Globetrotter Reisverzekering af te sluiten. Klik hier om deze verzekering af te sluiten en voor de voorwaarden.


Annuleringsverzekering

Niets is zo vervelend als u op het laatste moment uw geplande vakantie af moet zeggen. Of dat u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken. Het is niet alleen een teleurstelling, maar vaak ook een financiële tegenvaller. Denkt u daarom aan de Annuleringsverzekering. Uw krijgt zelfs een vergoeding als u bij vertrek of aankomst langer dan 8 uur vertraging heeft. De Annuleringsverzekering kunt u binnen 7 dagen na boeking van de reis afsluiten. Klik hier om deze verzekering af te sluiten en voor de voorwaarden.

Gaat u vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan bent u wellicht voordeliger uit met een Doorlopende Annuleringsverzekering. Klik hier om deze verzekering af te sluiten en voor de voorwaarden.

Met de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering krijgt u 100% van de reissom vergoed. Zelfs als u op de voorlaatste dag van uw vakantie door een noodgeval terug naar huis moet. Klik hier om deze verzekering af te sluiten en voor de voorwaarden.


Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR