Botswana: safari's, reizen, rondreizen, groepsreizen en vakanties. Individueel op maat of in een kleine, internationale groep.

Botswana is dé bestemming voor een safari, reis, rondreis, groepsreis of vakantie. Botswana is een van de mooiste safari bestemmingen van Afrika. Reizen door Botswana staan bol van schitterende contrasten en biedt mogelijkheden voor prachtige vakanties. Het afwisselend Botswaanse landschap is ideaal voor het maken van safari reizen. Zoals een individuele fly-in safari of lodge safari met vervoer tussen de lodges in kleine vliegtuigjes. Of maakt u liever een individuele mobiele kampeersafari door de nationale parken van Botswana? Tijdens een self drive rijdt door Botswana met een huurauto. U overnacht in accommodaties of in daktenten van de auto op campsites. Tijdens een groepsreis reist u in een kleine, internationale groep met een Engelssprekende chauffeur. Een groepsrondreis bieden we aan als kampeerreis of als accommodatiereis.

Per type reis vindt u een overzicht en beschrijving van voorbeeldreizen naar Botswana die we ter inspiratie voor u hebben samengesteld. Maar er veel meer mogelijkheden. Neemt u contact met ons op zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

 Overzicht van INDIVIDUELE FLY-IN OF LODGE SAFARI'S

Fly-in en lodge  safari's met verblijf in lodges of tented camps, veelal gelegen op uitzonderlijke locaties. Ver weg van de drukte en dichtbij natuur en wildlife. Meeste transfers tussen de accommodaties vindt plaats in een klein vliegtuigje. Sommige transfers gaan via de weg of per boot. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt

 


 Overzicht van INDIVIDUELE MOBIELE KAMPEERSAFARI'S

U reist individueel me t z'n tweeën of met meerdere personen (bijvoorbeeld familie, gezin, vrienden). De luxe, ruimte safaritenten zijn voorzien van goede bedden en eigen sanitair. Camppersoneel zet de tenten op, een kok gaat mee en bereidt uitstekende maaltijden. Dit alles terwijl u met de privé gids op safari gaat. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt.


Overzicht van SELF DRIVES MET VERBLIJF IN ACCOMMODATIES OF OP CAMPSITES

 Met een huurauto ontdekt u Botswana. U verblijft in accommodaties of op campsites binnen of buiten de nationale parken. Het kamperen kan bijvoorbeeld in daktenten op de 4x4 huurauto of in een 4x4 bushcamper. Ook is het mogelijk om het avontuurlijke van kamperen te combineren met het comfort van accommodaties. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt.


Overzicht van GROEPSREIZEN MET VERBLIJF IN ACCOMMODATIES OF OP CAMPSITES

 Wij bieden uitsluitend kleinschalige groepsreizen aan. U reist in een kleine, internationale groep met een Engelssprekende gids. Soms is een Duitssprekende gids mogelijk. Er zijn groepsreizen met verblijf in accommodaties en groepsreizen met verblijf op campsites. De kampeergroepsreizen hebben verschillende comfort- en participatieniveaus: van basic, kampeermatrasjes, gezamenlijk sanitair en zelf tent opzetten tot luxe, goede bedden, privé sanitair en tenten die voor u worden opgezet. De groepsreizen hebben vaste vertrekdata. 

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

 

Foto's kampeersafari


 

 Bekijk alle voorbeeldreizen


 

 


Okavango Delta

Bekijk de video

 


©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR