Fly-in safari's of Lodge safari's Botswana

Volgens Fair Mundo Travel is Botswana een van de mooiste safari landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. De lagunes, moerassen, rietlanden en watervlaktes van Okavango Delta vormen de grootste inlandse delta ter wereld.

Het Moremi Game Reserve maakt onderdeel uit van de Okavango Delta. Chobe National Park is vooral bekend vanwege de omvangrijke olifantenpopulaties. Moeilijker te bereiken safarigebieden zijn: Kwando, Savuti en Linyanti. Verder naar het zuiden wordt het land steeds droger. In het woestijnachtig gebied van de Kalahari hebben dieren zich weten aan te passen aan het droge klimaat.

Op de uitgedroogde vlakten van de Makgadikgadi zoutpannen vindt u een volkomen leeg en verlaten landschap, dat haast onwerkelijk aandoet. Door de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Botswana geen massatoerisme te ontwikkelen. Botswana heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Botswana is een uitgestrekt land met een grote diversiteit aan natuur- en wildparken. Vele mooie plekken zijn afgelegen en kunnen zelfs met een 4WD slecht of nauwelijks worden bereikt. Een fly-in safari biedt uitkomst. Met een klein vliegtuigje gaat u van het ene gebied naar het andere. Tijdens de vlucht heeft u een fenomenaal uitzicht over land, rivieren, vlaktes, bossen en wilde dieren.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse fly-in safari's samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie voor uw eigen reis op maat. De fly-in safari's kunnen in aantal dagen worden verlengd of verkort. Combinatie met andere reizen of landen is ook mogelijk. Denkt u eens aan een combinatie met een rondreis door Zuid Afrika of met een bezoek aan de Victoria Watervallen.

BETAALBARE LODGE SAFARI   KHWAI/MOREMI, OKAVANGO DELTA

 Deze betaalbare lodge safari is een individuele reis met verblijf in comfortabele lodges. Tijdens game drives, wandelsafari's en mokorotochten spot u veel wilde dieren. De vlucht tussen de lodges biedt schitterend overzicht.

 

Reisduur: 8 dagen
Vanaf: € 1.900,- p.p.

AANTREKKELIJKE LODGE SAFARI   OKAVANGO DELTA, MOREMI, SAVUTI, CHOBE, VIC FALLS
          

 Lodge safari langs de highlights van Botswana. Individuele reis verblijf in comfortabele lodges. Veel afwisselende safari activiteiten: mokoro's, motorboottochten, game drives overdag en 's avonds en bush walks. Reis naar de mooiste wildgebieden.Reisduur: 12 dagen
Vanaf: € 2.950,- p.p.

EXCLUSIEVE FLY-IN SAFARI  MOREMI, OKAVANGO DELTA, SAVUTE CHANNEL

 Een zeer luxe fly-in safari, waarbij u met kleine vliegtuigjes naar lodges midden in de natuurparken wordt gevlogen. Deze fly-in safari kan uitstekend als reis vanuit Nederland worden geboekt, maar is ook goed te combineren bijvoorbeeld met een rondreis door Zuid Afrika. 

 

Reisduur: 8 dagen
Vanaf: € 3.900,- p.p.

LODGE SAFARI                        VICTORIA FALLS, CHOBE, MOREMI, OKAVANGO, MAKGADIKGADI

 Lodge safari met verblijf in luxe lodges. Deze individuele reis is afwisselend met veel wilde dieren spotten tijdens safari's en mokorotochten. De reis  heeft ook natuur- en cultuurelementen.

 

Reisduur: 11 dagen
Vanaf: € 4.500,- p.p.

GROEPSSAFARI  IN LODGES   BOTSWANA EN NAMIBIE

 Een groep safari reis door Namibie en Botswana met een eigen safari auto en privégids. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om uitgebreidere game drives te maken. U verblijft in luxe lodges. Naar Chobe, Susuwe, Okavango Delta en Moremi.

 

Reisduur: 13 dagen
Vanaf: € 4.085,- p.p.

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR