Kampeersafari's Botswana

Volgens Fair Mundo Travel is Botswana een van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. De lagunes, moerassen, rietlanden en watervlaktes van Okavango Delta vormen de grootste inlandse delta ter wereld.

Het Moremi Game Reserve maakt onderdeel uit van de Okavango Delta. Chobe National Park is vooral bekend vanwege de omvangrijke olifantenpopulaties. Moeilijker te bereiken safarigebieden zijn: Kwando, Savuti en Linyanti. Verder naar het zuiden wordt het land steeds droger. In het woestijnachtig gebied van de Kalahari hebben dieren zich weten aan te passen aan het droge klimaat.

Op de uitgedroogde vlakten van de Makgadikgadi zoutpannen vindt u een volkomen leeg en verlaten landschap, dat haast onwerkelijk aandoet. Door de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Botswana geen massatoerisme te ontwikkelen. Botswana heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse kampeersafari's samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat.

Bent u op zoek naar een groepsreis (kamperen en/of lodges) naar Botswana? Klik hier voor een overzicht met routekaartjes van de groepsreizen naar Botswana.

KAMPEERSAFARI                     OKAVANGO DELTA, MOREMI, CHOBE, VICTORIA FALLS

 Deze kampeersafari in een kleine, internationale groep gaat langs de highlights van Botswana. U gaat met een mokoro-boot de Okavango Delta. Via Moremi en Savuti gaat de reis naar de Chobe-rivier. De safari eindigt bij de Victoria Falls.

 

Reisduur: 14 dagen
Vanaf: € 2.695,- p.p.

KAMPEERSAFARI                     KALAHARI, OKAVANGO DELTA, MOREMI, CHOBE, VICTORIA FALLS

 Ontdek Botswana tijdens een kampeersafari in een kleine inter-nationale groep. Ervaar de ongerepte schoonheid van de Kalahari, leer over de bush tijdens een wandeling met de San, 'zweef' over het water in een mokoro, spot wilde dieren tijdens de vele game drives.

 

Reisduur: 20 dagen
Vanaf: € 3.145,- p.p.

LUXE KAMPEERSAFARI            MOREMI, SAVUTI, CHOBE, VICTORIA FALLS

 Deze luxe kampeersafari brengt u naar fantastische wildparken in Botswana en de overweldigende 'donderende rook' van de Victoria Watervallen. U reist individueel met een privé gids en personeel dat zorgdraagt voor het mobiele tented camp. 

 

Reisduur: 11 dagen
Vanaf: € 2.900,- p.p.

KAMPEERSAFARI                     MOREMI, SAVUTI, CHOBE, VICTORIA FALLS

 Tijdens deze kampeersafari ervaart u de afgelegen bush van Botswana. In een kleine, internationale groep gaat u naar Moremi, Savuti, Chobe en Victoria Falls. Deze safari reis is ook prima te combineren met een self drive door Namibie of Zuid Afrika.

 

Reisduur: 11 dagen
Vanaf: € 2.295,- p.p.

 

 KAMPEERSAFARI                      NAMIBIE EN BOTSWANA

 Een kampeersafari door Botswana en het noordoosten van Namibië in een kleine, internationale groep. Geniet van de natuur en wilde dieren in de Caprivi, Okavanga Delta, Chobe en Victoria Falls.Reisduur: 18 dagen
Vanaf: € 3.025,- p.p

  KAMPEERSAFARI                      NXAI PAN, OKAVANGO, MOREMI, CHOBE, VICTORIA FALLS

 Een kampeersafari door Botswana  in een kleine, internationale groep. Ontdek de highlights van Botswana: Nxai Pan, Okavanga Delta, Moremi en Chobe. Sluit de reis af bij de indrukwekkende Victoria Falls.Reisduur: 18 dagen
Vanaf: € 3.025,- p.p

COMBINATIE KAMPEER EN LODGE SAFARI    NAMIBIE EN BOTSWANA

 Een safari reis door Botswana en het noordoosten van Namibië in een kleine, internationale groep. U kampeert in de bush maar verblijft ook in comfortabele lodges. Hoogtepunten zijn: Victoria Falls,  Caprivi, Okavanga Delta, Savuti en Chobe.Reisduur: 18 dagen
Vanaf: € 3.045,- p.p

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR