Namibië: rondreizen, safari's, reizen, groepsreizen en vakanties.
Individueel op maat of in een kleine, internationale groep

Namibië biedt vele mogelijkheden voor prachtige vakanties zoals individuele rondreis, selfdrive, reis met prive gids/chauffeur en groepsreizen in een kleine, internationale groep. In Namibië kunnen prachtige safari reizen worden gemaakt, maar Namibië is landschappelijk ook zeer aantrekkelijk. Rondreizen door Namibië is reizen door een uitgestrekt en zeer dunbevolkt land. Namibië is landschappelijk erg aantrekkelijk en afwisselend. Ook leent Namibië zich uitstekend voor safari's met Etosha als bekendste wildpark. Vooral in het noorden kunt u kennismaken met levenswijzen van traditioneel levende stammen zoals Himba, San, Herero en Damara.

Namibië kunt u prima verkennen in een fly drive of self drive reis met de eigen huurauto. U kunt verblijven in accommodaties of op campsites. Ook is het mogelijk om met een privé gids/chauffeur te reizen. Tijdens een groepsreis reist u in een kleine, internationale groep, waarbij u kunt kiezen uit een accommodatiereis of een kampeerreis.

Per type reis vindt u een overzicht en beschrijving van voorbeeldreizen naar Namibië die we ter inspiratie voor u hebben samengesteld. Maar er veel meer mogelijkheden. Neemt u contact met ons op zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.  

Overzicht van INDIVIDUELE FLY DRIVES / SELF DRIVES

 U ontdekt Namibië met een eigen huurauto. U verblijft in accommodaties of campsites. De accommodaties kunnen variëren van guesthouses tot tented camps en luxe lodges, gebaseerd op uw wensen.  Kamperen kan in daktenten op de 4x4 huurauto of een 4x4 bushcamper. Ook is het mogelijk om het avontuurlijke kamperen te combineren met het comfort van accommodaties. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt.


Overzicht van INDIVIDUELE REIZEN MET PRIVÉ GIDS/CHAUFFEUR

 Met de rust van een privé gids/chauffeur komt u ontspannen aan bij uw volgende accommodatie. De gids heeft een gedegen kennis van de natuur, de cultuur en het wildlife van Namibië en brengt u op de mooiste plekken. U heeft alle tijd om de omgeving in u op te nemen. Uw privé voertuig is een comfortabele 4x4 en is van veel gemakken voorzien. Zo houdt een koelkastje uw drankjes heerlijk koel. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt.Overzicht van GROEPSREIZEN MET VERBLIJF IN ACCOMMODATIES OF OP CAMPSITES

 Met onze groepsreizen reist u uitsluitend in een kleine groep. U reist in een internationaal gezelschap met Engelssprekende gids. Soms is een Duitssprekende gids mogelijk.  Er zijn groepsreizen met verblijf in accommodaties en groepsreizen met verblijf op campsites. De kampeergroepsreizen hebben verschillende comfort- en participatieniveaus: van basic, kampeermatrasjes, gezamenlijk sanitair en zelf tent opzetten tot luxe, goede bedden, privé sanitair en tenten die voor u worden opgezet. De groepsreizen hebben vaste vertrekdata.


Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR