Reizen op maat

Fair Mundo Travel is gespecialiseerd in bijzondere maatwerkreizen. Omdat reizen persoonlijk is, zijn onze reizen nooit standaard, maar worden ze altijd afgestemd op uw wensen. Individuele reizen hebben geen vaste vertrekdatum. U bepaalt zelf wanneer u gaat, wat u wilt zien en doen en het tempo waarin u reist. U kunt uw reis het hele jaar door boeken, maar specifieke wensen vragen soms om specifieke reisperioden. Zo zijn voor het spotten van de Big Five in Zuid Afrika vooral de maanden juli tot september geschikt. Wilt u de wijnvelden op z'n mooist zien, dan kunt u Zuid Afrika het beste in januari tot maart bezoeken. Vertelt u ons uw droomreis, wij regelen het voor u! 

bonte-bok ezelskar

 

Voorbeeldreizen

De voorbeeldreizen van Fair Mundo Travel zijn met zorg samengesteld. Ze laten u zien wat er zo al mogelijk is en zijn een ware inspiratiebron voor uw eigen reis. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een fly drive met een huurauto of een camper, een rondreis met een 4x4 met of zonder privégids, een fly-in safari waarbij u met een klein vliegtuigje (afgelegen) lodges bezoekt of een (luxe) kampeersafari. Alle voorbeeldreizen zijn beschreven in een uitgebreid dagprogramma. Een overzicht met voorbeeldreizen per land vindt u hier.

Indicatieve reissom
In het dagprogramma is duidelijk aangegeven welke aspecten bij de reis zijn inbegrepen en welke niet. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. In alle reisvoorbeelden staat vermeld op welke verzorgingsbasis u verblijft. U kunt de volgende mogelijkheden aantreffen:
- Logies (L): alleen overnachting, geen maaltijden
- Logies ontbijt (LO): overnachting en ontbijt
- Halfpension (HP): overnachting inclusief ontbijt en diner
- Volpension (VP): overnachting inclusief ontbijt, lunch en diner
- All Inclusive (AI): overnachting inclusief alle maaltijden, de meeste drankjes en activteiten.

De prijs is een indicatie van de reissom op basis van 2 samenreizende personen en onder voorbehoud van koers- en/of prijswijzigingen. De exacte prijs voor uw maatwerkreis is afhankelijk van de reisperiode, het aantal reisdagen, de gekozen accommodaties, airlines, excursies, type huurauto etc. De daadwerkelijk prijs kan voor uw reis dus hoger of lager uitvallen dan de reissom van de voorbeeldreis.

Wat is de Fair Tourism bijdrage?
In de voorbeeldreizen is voor een aantal reisonderdelen de Fair Tourism bijdrage omschreven. Voor vertrek krijgt u bij uw reisbescheiden een uitgebreide omschrijving waarin alle Fair Tourism bijdragen van uw reis zijn weergegeven.


Fair Tourism

Fair Mundo Travel organiseert uitsluitend duurzame en verantwoorde reizen. Reizen met respect voor de natuur, de lokale bevolking en haar culturele waarden. Reizen waarbij u geen toerist bent maar gast. U zult de oorspronkelijke bestemming ontdekken en genieten van het onbekende.

Over verantwoord en duurzaam reizen lees meer

Zeker op reis

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hierdoor zijn uw vooruitbetaalde reisgelden veilig gesteld.

Lees meer over de SGR lees meer

DrakensbergLanserac Wine Estate

 

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

Beleef uw reis vooraf!met video's en foto's


Zin in safari?


 
verken de voorbeeldreis
Veelzijdig Noordoosten


Het nut van een goede verzekering

klik hier voor meer informatie


©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR