Vakantie Zambia: rondreizen, reizen, safari's en groepsreizen.
Individueel op Maat of in een Kleine, Internationale Groep Zambia.

Een vakantie naar Zambia is een uitstekende keuze voor de safari liefhebber die op zoek is naar een individuele reis, individuele rondreis of groepsreis door het ongerepte Afrika. Zambia heeft wildparken die tot de mooiste van Afrika behoren, zoals South Luanga National Park, Kafue National Park en Lower Zambezi National Park. Ook de Victoria Falls zijn absoluut een bezoek waard. En natuurlijk zijn er de wildparken met bijzondere gebeurtenissen, zoals de wildebeestmigratie in Liuwa Plain National Park en vleermuismigratie in Kasanka National Park. Zambia is ook uitstekend te combineren met andere landen, zoals Botswana, Zimbabwe en Malawi.

Per type reis vindt u een overzicht en beschrijving van voorbeeldreizen. Deze voorbeeldreizen zijn ter inspiratie. Maar er veel meer mogelijkheden. Neemt u contact met ons op zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

 Overzicht van INDIVIDUELE FLY-IN OF LODGE SAFARI'S

Tijdens fly-in en lodge  safari's verblijft u in lodges of tented camps. Ver weg van massatoerisme. Vanuit de accommodatie zijn verschillende safaritypen mogelijk, zoals game drives, boot- en kanosafari's en natuurlijk de wandelsafari's. Sommige transfers gaan via de weg of per boot, andere transfer gaan per vliegtuig. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt

 


Overzicht van GROEPSREIZEN MET VERBLIJF IN ACCOMMODATIES OF OP CAMPSITES

 Wij bieden uitsluitend kleinschalige groepsreizen aan. U reist in een kleine, internationale groep met een Engelssprekende gids. Soms is een Duitssprekende gids mogelijk. Er zijn groepsreizen met verblijf in accommodaties en groepsreizen met verblijf op campsites. De groepsreizen hebben vaste vertrekdata. 

 

 

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR