Zimbabwe: rondreizen, safari's, reizen, groepsreizen en vakanties.
Individueel op maat of in kleine, internationale groep.

Zimbabwe is een prachtige bestemmingen voor een rondreis, safari, reis, groepsreis of vakantie. Zimbabwe is een wat minder bekende safari rondreis bestemming. Reizen naar Zimbabwe zijn vooral bekend vanwege de imposante Victoria Falls. Maar Zimbabwe heeft ook fantastische wildparken die zich uitstekend lenen voor safari's. Tijdens een self drive vakantie kunt u Zimbabwe in een eigen huurauto verkennen. Een fly-in safari brengt u met een klein vliegtuigje naar de lodges en tented camps. Ook is het mogelijk een individuele mobiele kampeersafari te maken. Een groepsreis zorgt ervoor dat u in een kleine, internationale groep Zimbabwe leert kennen.

Per type reis vindt u een overzicht en beschrijving van voorbeeldreizen naar Zimbabwe die we ter inspiratie voor u hebben samengesteld. Maar er veel meer mogelijkheden. Neemt u contact met ons op zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. 


Overzicht van INDIVIDUELE FLY-IN OF LODGE SAFARI'S

 Tijdens een lodge safari vindt de transfer veelal plaats in een klein vliegtuigje, maar soms ook per boot of via de weg. U verblijft in bijzonder gelegen tented camps en lodges van waaruit met een gids activiteiten worden ondernomen, zoals game drives en wandelsafari's. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt.

 

Overzicht van INDIVIDUELE MOBIELE KAMPEERSAFARI'S

 U reist individueel, met z'n tweeën of eigen groep (familie, vrienden, gezin) en verblijft in ruime safaritenten met goede bedden en eigen sanitair. Deze mobiele kampeersafari's kunnen uitstekend worden gecombineerd met een individuele fly-in of lodge safari. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt.


Overzicht van SELF DRIVES MET VERBLIJF IN ACCOMMODATIES OF OP CAMPSITES

 U ontdekt Zimbabwe met de eigen 4x4 huurauto. Het verblijf kan in accommodaties, van guesthouses tot tented camps en luxe lodges. Kamperen behoort ook tot de mogelijkheden. U verblijft dan in daktenten bovenop de 4x4 huurauto of in een 4x4 bushcamper. Dit zijn individuele reizen die op maat voor u worden gemaakt.


Overzicht van GROEPSREIZEN MET VERBLIJF IN ACCOMMODATIES OF OP CAMPSITES

 Onze groepsreizen hebben een kleine, internationale groep met Engelssprekende gids. Soms is een Duitssprekende gids mogelijk. U kunt kiezen uit groepsreizen met verblijf in accommodaties en kampeergroepsreizen. De groepsreizen hebben vaste vertrekdata.


 

 

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR