Kruger Park Zuid Afrika
Safari's, fly drives, selfdrives, rondreizen en vakanties

Kruger Park in Zuid Afrika leent voor een safari rondreis om wild te spotten. De safari reis in Kruger park kan als fly drive of selfdrive met de eigen huurauto worden gemaakt. Ook is het mogelijk om een safari te maken in een open safari voertuig onder leiding van een ranger.

 
Bekijk deze prachtige reis:

SAFARI DOOR MOOISTE WILDPARKEN VAN ZUID AFRIKA

U verkent Kruger Park met de eigen huurauto en verblijft ook in een private game reserve dat onderdeel uitmaakt van Greater Kruger National Park. Hier maakt u safari's onder leiding van een deskundige ranger in een open safari voertuig.


Kruger Park is een immens groot nationaal park in Zuid Afrika. Met een oppervlakte van ongeveer 19.000 km2  is het de helft van Nederland. Kruger Park ligt op ca. vijf uur rijden van Johannesburg. Kruger National Park is een Big Five gebied, maar naast olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel zult u hier vele andere dieren aantreffen, zoals giraffe, zebra, kudu, gnoe, impala, cheetah, wilde hond, hyena, jakhals, nijlpaard, krokodil en vele vogelsoorten. In veel van onze voorbeeld reizen naar Zuid Afrika is een verblijf in Kruger Park opgenomen. Foto's Kruger Park

Wegennet in Kruger Park

Omdat het wegennet in Kruger Park goed is ontwikkeld, is het park zeer geschikt voor een fly drive. Kruger leent zich uitstekend om zelf met de eigen huurauto te verkennen. Hoofdwegen zijn geasfalteerd en zijwegen en loops zijn veelal gravelwegen. Deze zijn goed berijdbaar met een reguliere personenwagen.

Activiteiten in Kruger Park

 Naast het maken van safari's in de eigen huurauto, kunt u diverse andere activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld een game drive in een open safarivoertuig of een bush walk, beide onder leiding van een ervaren ranger. Ook is het mogelijk om in Kruger Park meerdaagse wandeltochten te maken. Als u over een 4x4 huurauto beschikt, zijn er verschillende 4x4 trails die u in afgelegen delen van het nationale park voeren.

Accommodaties in Kruger Park

 In Kruger Park zijn vele restcamps. Dit zijn als het ware minidorpjes met eenvoudige maar comfortabele chalets, bungalows, safaritenten, rondavels en campings. In de grotere restcamps zijn een restaurant, bar, winkeltje, zwembad en benzinepomp aanwezig.

 Greater Kruger National Park: Kruger Park en Private Game Reserves

In en grenzend aan Kruger Park zijn ook luxe lodges of tented camps. Deze bevinden zich in privé reservaten. Deze private game reserves vormen samen met Kruger Park het Greater Kruger National Park. Tijdens uw verblijf wordt u er van top tot teen verwend. Maaltijden, drankjes, game drives en bush walks onder leiding van een ranger zijn inbegrepen.

Op Maat gemaakt Individuele Reizen en Kleinschalige Groepsreizen
Fair Mundo Travel biedt Op Maat gemaakt Individuele Rondreizen naar en door Kruger Park en Kleinschalige Groepsreizen naar en door Kruger Park.

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR